Draadloze solar zonnescreens op zonne-energie

Draadloze zonwering solar zonnescreens op zonne-energie
wij hebben een ruim aanbod en leveren direct vanuit de Soprofen fabriek

Draadloze zonwering solar zonnescreens op zonne-energie

Draadloze zonwering solar zonnescreens op zonne-energie
wij hebben een ruim aanbod en leveren direct vanuit de Soprofen fabriek

Solar zonnescreens voor ramen plaatsen wordt steeds populairder, zonne-energie zien we steeds meer ook in Nederland. Nu zijn onze verticale zonnescreens ook te verkrijgen met een autonoom werkende motor.

De zonnescreens van Soprofen zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar op zonne-energie. Het plaatsen van zonnepanelen op daken zien we steeds vaker, met de steeds veranderende energieprijzen kiezen mensen er steeds vaker voor om hun huis te voorzien van zogeheten solar panelen. Maar niet alleen de energieprijzen spelen hier een rol, ook worden we met z’n alle steeds milieubewuster, en zoeken we naar mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk om te gaan met het milieu. Wij werken met twee type motoren welke beide de mogelijkheid bieden om te kiezen om hun batterij op te laden doormiddel van zonne-energie. Nu krijgen wij vaak de vraag of een solar paneel alleen werkt op zonlicht? Het antwoordt hierop is eenvoudig nee, met de techniek van nu zorgt daglicht ervoor dat de batterij opgeladen wordt. Dus wilt u uw huis ook voorzien van deze stijlvolle zonnescreens, die verkrijgbaar zijn in vele kleuren en maten maak dan een afspraak voor een GRATIS inmeeting.

logo soprofen
fabriek soprofen charleroi

Hoe werkt een Solar paneel

 

Onze zonnepanelen bestaan uit zonnecellen. Het materiaal wat hiervoor wordt gebruikt is silicum, zodra hier licht opvalt zal het stroom geleiden.  Doormiddel van zonlicht wat erop schijnt zal er tussen het bovenste gedeelte (positieve) en het onderste gedeelte (negatieve) stroom worden opgewekt, dit wordt gelijkstroom genoemd. Huidige zonnepanelen laden al op met daglicht, maar als de zon schijnt zal opladen wel sneller gaan. De opgewekte stroom wordt opgeslagen in de batterij welke tot 45 dagen autonomie voor de aandrijving van de motor verzorgt.

oprichting soprofen
8 fabrieken
aantal medewerkers
productie eenheden

Ontstaan van Solar

Het gebruik en inzetten van zonnepanelen wordt steeds populairder, het is een natuurlijke energiebron en stukken minder schadelijk dan het gebruik van fossiele brandstoffen, en het is veel goedkoper. Hoewel de uitvinding vrij recent is, gaat het gebruik van zonne-energie al terug naar de tijd van de romeinen die het gebruikte om hun welbekende badhuizen te verwarmen. Door het dak van hun badhuizen open te laten en daaronder een koperen koepel te plaatsen trachten de romeinen hun badhuizen te verwarmen. De zonnepanelen zoals we die vandaag de dag kennen vinden hun oorsprong pas na de tweede wereldoorlog toen de ontwikkeling van de ruimtevaart kwam opzetten. In het begin werd er dus alleen door de grote industriële landen geëxperimenteerd. Het rendement was nog steeds niet hoog genoeg en dat heeft tot ongeveer 1999 geduurd voordat men op een rendement zat van 36%. De toepassing van solar energie voor particuliere gebruiksvoorwerpen zit pas vanaf 2017 op een acceptabel rendement, en nu is het inmiddels niet meer weg te denken. Onze rolluiken op zonne-energie hebben een volledig autonome werking en kunnen zonder onnodig breekwerk geplaatst worden. Dus voor milieu en portemonnee kies dan voor onze solar oplossing.

 

Profiteer nu van onze unieke aanbieding en maak een gratis afspraak voor een geheel vrijblijvend advies gesprek 

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
banner sluiting en screen

Plaatsen door heel Nederland!

Hoe werkt plaatsing Solar schermen

 

Het makkelijkste is natuurlijk om te zeggen dat solar zonnescreens overal geplaatst kunnen worden, echter is het van belang dat er genoeg licht valt op het zonnepaneel. Daarom is het aan te raden dat om dit in overleg te doen met 1 van onze mensen. Doormiddel van een speciaal ontwikkelde App kunnen ze precies zien of er genoeg dag-/zonlicht aanwezig is. Overhangende dakgoten of bomen kunnen namelijk de werking beperken, de oplossing kan dan zijn om het zonnepaneel op een andere plek te monteren die wel voldoende licht heeft, maar ook als u het paneel niet op de kast van uw scherm wilt hebben is dit natuurlijk een perfecte oplossing.

Solar paneel

Solar zonnescreens overal te monteren

Groot voordeel van zonneschermen op zonne-energie is dat ze overal te plaatsen zijn waar voldoende licht aanwezig is. Ja solar screens worden sneller opgeladen als het paneel volop in het zonlicht staat, maar daglicht is al voldoende om de batterij op te laden. Hierdoor is er geen extra stroompunt nodig en dus zijn ze overal te plaatsen. Als u bijvoorbeeld een appartement heeft, uw huis direct aan een openbare weg of langs een stoep staat. Een knik-armscherm of markies heeft toch al gauw een uitval van 1,5 meter. Het kan ook zijn dat er in de gemeentelijke verordeningen staat dat het niet is toegestaan. Met onze zonnescreens creëert u een echt warmte schild, en vermindert u inkijk in uw woning. Het is bewezen tot 6x meer effectief dan binnen zonwering. Tevens heeft het een handige hor functie als het doek gesloten is. Dus of u nou een appartement heeft, een villa of huis, onze screens passen overal.

zonne scherm
Direct uit de fabriek

Onderhoud van uw solar zonnescreen

Groot voordeel van onze zonnescreens is dat ze relatief weinig onderhoud nodig hebben, de doeken zijn weerbestendig en uw zonnepaneel hoeft nagenoeg geen onderhoud. Eigenlijk kun je stellen dat onze screens 1 van de weinige elektrische producten is dat bijna onderhoudsvrij is.  Natuurlijk kan het gebeuren dat er een ongewenst uitwerpsel op het doek komt van een vogel, dan is lauw water en een sponsje met een ph neutraal schoonmaakmiddel voldoende. Voor het zonnepaneel geld eigenlijk het zelfde, eigenlijk hebben ze geen onderhoud nodig, toch kan het geen kwaad om ze 1x per jaar even aftenemen met een niet schurende doek of spons en wat ontkalkt lauw water.

schoonmaak
voordelen zonnescreen

Voordelen van onze solar screens

Door het plaatsen van solar zonnescreens bent u op verschillende manieren milieubewust bezig, want buiten het feit dat u geen stroom verbruikt voor het scherm, spaart u ook uit op eventueel de kosten van een energie slurpende airconditioning. Want de laatste jaren merken we dat de zomers steeds warmer worden en er dus behoefte is aan verkoeling in huis. Met onze verticale zonneschermen haalt u dus alleen maar voordelen in huis. Want zonnescreens filteren 96% van het zonlicht en houden de warmte beter buiten dan binnen vitrage of luxaflex. Kortom laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden en designs.

 

bevestiging

Gratis plaatsen plus 7 jaar garantie!

Solar op afstand

Om ieder huis van alle gemaken te voorzien hebben we gekozen voor 2 type motorisatie, M-Soft of Somfy. Die laatste is de meest bekende en wellicht de meest uitgebreide als u alles volledig remote vanaf overal wil bedienen. Echter is dit niet altijd noodzakelijk want ook met een eenvoudige afstandsbediening kunt u al uw zonnescreens als bedienen. Maar voor diegene die via Google assistent of zijn Sonos apperatuur zijn of haar schermen wil bedienen zal een Tahoma box moeten aanschaffen, met deze box die u in uw WIFI netwerk verbind kunt u gemakkelijk via telefoon of tablet uw schermen bedienen. Voor een goed advies vraag onze adviseurs.

scroll afstandsbediening
afstandsbediening

Solar zonnescreens alleen maar voordelen

Voordelen op een rijtje

Ook met daglicht opladen

 

Leveren de zonnepanelen wel genoeg energie om de batterij op te laden van het zonnescherm of rolluik. Het antwoordt hierop is JA, het zonnepaneel op onze producten levert ook met gewoon daglicht meer dan voldoende energie om de batterij volledig op te laden. Tuurlijk zal een zonnige dag de oplaadtijd verkorten, maar mensen met zonnepanelen weten en zien dat ook hun panelen gewoon energie opwekken op een bewolkte dag. Zonnepanelen werken tot -20°C, het is zelfs zo dat vol zonlicht en een temperatuur van boven de 25°C het oplaadt proces iets vertraagd. Dus Nederland heeft een perfect klimaat voor onze solar zonnescreens.

plaatsing solar systeem

Creëer uw eigen sfeer,stijl en warmte

 

Met een keuze uit meer dan 300 designs uiteenlopend van licht naar donker, en diverse motieven is er altijd een doek dat bij uw kamer de perfecte lichtinval creëert. Want niet alleen zorgt een screen ervoor dat de temperatuur binnen aangenaam blijft, ook zorgt het voor een specifieke lichtinval. Daarnaast verhoogt het ook nog eens de privacy, want naar binnen kijken is een stuklastiger terwijl u heel gemakkelijk naar buiten blijft kijken. Doordat de perforatie gaatjes zo fijn zijn werkt een screen ook perfect om insecten buiten te houden.

Wij hebben altijd voorbeelden bij ons en stalen van de type doeken, zo vinden we altijd de perfecte oplossing voor uw huis

veranda zonne screen hoek
zonne screens kleuren met bankstellen

030 3200161

Direct Contact

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Offerte aanvragen!

Vul het contact formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op.