Solar zonnescreens met draadloze zonnepaneel op zonne-energie

Solar zonnescreens met draadloze zonnepaneel op zonne-energie
wij zijn de goedkoopste van Nederland en geven 7 jaar fabrieksgarantie

Solar zonnescreens met draadloze zonnepaneel op zonne-energie

Solar zonnescreens met draadloze zonnepaneel op zonne-energie wij zijn de goedkoopste van Nederland en geven 7 jaar fabrieksgarantie

Nu goedkoop verticale solar zonnescreens volledig op maat gemaakt voor uw ramen en van windvaste kwaliteit dankzij het unieke “zippersysteem”.

De solar zonnesreens van soprofen worden vervaardigd van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen bijna elk weer type, eenmaal geplaatst kunt u genieten van meer privacy.

Door de ultiem kleine kast valt deze niet op en is hij bijna voor alle ramen te plaatsen. Deze zonnescreens zijn in bijna alle mogelijke kleuren te verkrijgen en zullen een verrijking zijn voor uw woning. Voor het plaatsen van onze schermen is een professioneel meet advies nodig wat geheel vrijblijvend door onze adviseurs bij u thuis wordt gedaan.

Dus wilt u meer privacy, bescherming tegen zonlicht en wel een ruimtelijk zicht houden door uw ramen heen dan zijn deze solar-screens iets voor u.

logo soprofen
fabriek soprofen charleroi

Soprofen ruim 35 jaar ervaring

Waarom hebben wij gekozen voor het belgische topmerk soprofen. Met meer dan 35 jaar ervaring in België en Frankrijk zijn ze tooaangevend op het gebied van zonwerring en rolluiken.

Met 8 locaties en ruim 495 medewerkers in Frankrijk en België een eigen research en development afdeling hebben ze door de jaren heen al duizenden tevreden klanten. Als onderdeel van de Franse groep Bouyer Leroux welke zich specialiseert in alles wat met bouw en verbouw te maken heeft, gebruikt men deze kennis om de producten verder te ontwikkelen.

De producten van Soprofen worden alvorens ze worden geassembleerd eerst uitvoerig getest op de juiste werking, hierna worden ze zorgvuldig verpakt in een speciaal ontwikkelde verpakking die er zorg voor draagt dat er niets kan beschadigen tijdens transport. Tevens hebben alle producten een certificaat en zijn ze weer traceerbaar hierdoor is garantie gewaarborgd tot wel 10 jaar*

* Alle voorwaarden staan in het soprofen garantieboekje
oprichting soprofen
8 fabrieken
aantal medewerkers
productie eenheden

Voordelen verticale Solar zonnescreens

U heeft mooie grote ramen met een prachtige lichtinval, het zonlicht verwarmt uw kamers op een natuurlijke manier. Maar in het voorjaar of de zomer maanden kan dit ook weleens tot hoge temperaturen leiden. De oplossing is het beheersen van de warmte, dit kunt u doen doormiddel van een energieverslindende airco, of het zogeheten “knikarm” scherm. Wij hebben nu de ideale oplossing die ook nog eens energiezuinig is. Met het verticale solar zonnescreen voor uw ramen creëert u een natuurlijk schild tegen de warmte. Tevens geeft het uw woning een geweldige upgrade dankzij de vele designs en kleuren. Door een solar zonnescreen te plaatsen voor uw ramen beperkt u ook de inkijk van buiten naar binnen en verhoogt u uw privacy, en dit terwijl u nog steeds van binnen naar buiten kunt blijven kijken. Doordat de screens in grote breedtes te verkrijgen zijn en uitgerust met het unieke “zipp-systeem” durven wij te zeggen dat ze windvast zijn, en een uiterst kleine oprol last hebben.Ook zult u minder last hebben van insecten en pollen als u de screens heeft gesloten, en het scherm filtert tot 97% van het zonlicht.

Groot voordeel is ook dat ze echt bijna overal te plaatsen zijn, dus als u geen plek heeft voor een uitklap scherm of u heeft een balkon, onze solar-screens zijn echt bijna overal te plaatsen.

  • Volledig autonoom
  • Discrete kleine kast
  • Geen breekwerk i.v.m. stroomtoevoer
  • Windvast dankzij zippsysteem in de geleiders
  • Volledig naar eigen wens aan te passen.
  • Ideaal voor veranda’s, buitenkeukens
  • Perfect voor kantoorpanden en appartementen

 

Detail screen Soprofen
veranda zonne screen hoek
doorlaatbaarheid licht

Profiteer van onze unieke aanbieding en maak gratis een afspraak voor een geheel vrijblijvend advies gesprek!

solar zonnescreens

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons formulier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Voor iederhuis de juiste oplossing

Er zijn veel manieren om solarscreens te plaatsen, dit komt omdat er op veel verschillende manieren gebouwd wordt, vaak zie je dat wat oudere huizen de ramen nog naar buiten toe open gaan terwijl men tegenwoordig veel meer kiep-/kantelramen gebruikt in de nieuwbouw. Dit is bepalend hoe de zonneschermen geplaatst kunnen worden. Bij ramen die naar buiten toe open gaan is het lastig om ze in de dag te plaatsen, want ondanks de kleine cassete waarin het doek zich oprolt bestaat de kans dat het raam er alsnog tegen aankomt. Hier zullen we dan ook plaatsing op de dag adviseren, wat inhoudt dat de geleiders en kast tegen de gevel worden gemonteerd, doordat onze screens op zonne-energie werken hoeft er geen stroomdraad door de gevel naar binnen toe worden getrokken. Heeft u wel kiep-/kantelramen dan kunnen we hoogst waarschijnlijk in de dag plaatsen, ook hier is geen stroom toevoer van binnenuit nodig. Solar zonnescreens werken volledig autonoom en behoeven daarvoor geen 220V om te kunnen werken.

huis modern

Solar zonnescreens montage

Bij ons wordt niks aan het toeval overgelaten, natuurlijk kunnen we u een prijsindicatie geven van een solar zonnescreen. Maar graag komen we bij u langs om u een eerlijk advies te kunnen geven, u ziet dan hoe een zonnescreen eruitziet (voorbeelden bij ons), maar u ziet gelijk alle kleurstalen van de stoffen die allemaal mogelijk zijn. Wij meten dan voor u alle ramen exact op en kunnen u zo een offerte op maat geven. Het inmeten van een verticaal zonnescherm luistert vrij nauw, en op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat u aanspraak maakt op de volledige garantie. Denkt u zich is in u meet zelf op en het scherm past niet! Dat zijn ongelukjes die bij ons niet voorkomen, wij zijn verantwoordelijk voor het opmeten en juist plaatsen van uw screens. Er zit ook nog verschil in plaatsing in de dag of plaatsing op de dag, dit laatste komt in 99% van de gevallen voor in Nederland.  U meet altijd de maat aan de binnenkant van uw kozijnen, dit moet altijd op 3 plekken gebeuren.  En als laatste en niet geheel onbelangrijk meten wij ook altijd of  het zonnepaneel wat ervoor zorgt dat de batterij blijft opgeladen genoeg licht kan ontvangen. Mocht u gaan renoveren of nieuw bouwen dan kunt u de schermen ook laten inbouwen, dit moet dan wel in overleg met uw aannemer of bouwbedrijf, voordeel is dat u ze kunt meenemen in uw bouwdepot.

opmeten solar zonnescreen

Plaatsen door heel Nederland!

Besparen op Energie en uw rekening

De energieprijzen stijgen en dat doet veel mensen besluiten om hun huis te isoleren, solar zonnescreens zijn de ideale manier om uw huis in de zomer aangenaam koel te houden zonder dat u een dure airconditioning hoeft aan te schaffen. Onze solar zonnescreens werken volledig autonoom wat zoveel betekend dat ze geen stroom verbruiken. Doordat zonlicht niet direct op uw raam terecht komt zal de temperatuur aangenaam blijven in uw kamer, tevens wordt tot 97% van het zonlicht gefilterd. Maar ook doordat onze schermen windvast zijn zal de wind niet direct op uw ramen en kozijnen komen, dit zijn toch vaak de plekken met tochtgaten. Bijkomend voordeel is dat als u s’ avonds of einde middag toch even de ramen tegen elkaar wilt openzetten, de kleine perforaties in het doek zorgen dat frisse lucht gewoon kan circuleren. Maak nu gratis een afspraak voor advies.

Solar paneel

Kies nu voor zonnescreens op maat

Waarom kiezen voor verticale zonnescreens op maat? Door precies in te meten zorgen we ervoor dat u precies dat resultaat krijgt wat u van ons kwaliteitsproduct mag verwachten. Veel mensen wachten tot de zomer of het voorjaar als de zon gaat schijnen, dan krijgt met lange levertijden te maken. Dus dit is de tijd om een afspraak te maken met 1 van onze adviseurs, samen kunt u dan precies de stof uitkiezen uit ons stalenboek en bepalen hoeveel licht u wilt in uw kamer. Wij hebben altijd voorbeelden bij ons van de producten zodat u met eigen ogen kunt kennismaken met de kwaliteitsproducten van soprofen. Profiteer nu en geniet van het voorjaar al van uw luxe verticale solar zonnescreen.

zonne scherm
Direct uit de fabriek

Sfeer creëeren met solar zonnescreens

Mooie grote ramen zorgen voor een heerlijk lichte kamer, maar zodra de zon direct op uw ramen schijnt zal het warm worden in huis. Veel mensen denken dit op te lossen door binnen in huis jaloezieën te nemen of rolgordijnen. Nadeel is dat dit niet afdoende is om de warmte buiten huis te houden. Door verticale zonnescreens te installeren creëert u een schilt welke de opwarming van uw kamer verlaagd. Met onze screens kunt u tevens sfeer creëren, de schermen zijn in vele designs en kleuren te verkrijgen. Er zijn 5 verschillende designs te krijgen en meer dan 400 honderd kleuren. Tevens is de omlijsting (kast, geleiders en onderlat) in alle mogelijke ral-kleuren. Wat wel belangrijk is bij uw keuze is om vooraf te bepalen wat u wil bereiken met uw zonnescreens, donker doek zorgt voor optimaal contrast, zorgt voor goed zicht naar buiten en weinig verblinding. Helder doek daarentegen verspreid het licht beter maar zal dus ook iets meer verblinding zorgen. Alle doeken zorgen in ieder geval ook voor minder inkijk van buiten naar binnen.

optimale lichtinval
zonne screens van licht naar donker

Gratis plaatsen plus 7 jaar garantie!

Bediening voor uw gemak

Wij beschikken over 2 type motoren u kunt kiezen voor M-soft of voor het bekendere somfy beide motoren doen voor elkaar niet onder wat betreft kracht of levensduur. Van beide is de accuduur ook 45 dagen, wat zoveel inhoud als dat beide 45 dagen zonder daglicht blijven werken, iets wat gelukkig in Nederland niet zal gebeuren. Maar welk systeem is voor u het meest geschikt? M-soft heeft een krachtige stille motor welke gemakkelijk is te bedienen met de meegeleverde draadloze muurzender. Ook is dit systeem te automatiseren zodat u met 1 afstandsbediening of app op uw telefoon uw solar zonnescreens voor uw ramen kunt bedienen. U dient dan een Centero box aan te schaffen, dit systeem integreert u in uw thuis netwerk op uw WIFI. De M-soft zal u altijd een signaal doormiddel van een lichtje geven om u te laten zien of de opdracht volledig is uitgevoerd. Echter het instaleren van de Centerobox en het koppelen van de screens vraagt wel wat geduld. Praten we over Somfy welke marktleider is op dit gebied hebben we het over de Tahoma switch voor het bedienen van al uw schermen. Natuurlijk wordt er bij een zonnescreen met een somfy motor ook een draadloze muurzender meegeleverd. Echter het koppelen van uw schermen met Somfy gaat een stuk eenvoudiger. Verder heeft Somfy een groot aantal censors welke het leven helemaal makkelijk maken, zo zou u dus een zonnesensor kunnen aansluiten welke ervoor zorgt dat het scherm automatisch naar beneden gaat als de zon gaat schijnen en weer omhooggaat als deze verdwijnt. De gemakkelijk te installeren App spreekt eigenlijk voor zichzelf. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is, op beide zit minimaal 7 jaar garantie.

scroll afstandsbediening
afstandsbediening

Solar zonnescreens alleen maar voordelen

Voordelen op een rijtje

Solar zonnescreens voor buiten

We zien het steeds meer buitenkeukens, veranda’s, of serres, mensen vinden het fijn om te genieten van het buitenleven. Met de autonoom werkende zonnescreens kunt u nu sfeer en privacy creëren zonder breekwerk. Onze windvaste screens zorgen voor optimaal comfort ook als het weer minder is buiten, want dankzij het unieke zip systeem blijven de schermen strak staan en gaan deze niet klapperen. Verder is de oprolkast uitermate klein en zelfs bij grote breedtes tot wel 4 meter en 3,5 meter hoog is de kast maar 100 mm hoog. Ook hier zullen wij altijd meten of er voldoende licht is om de batterij op te laden. Er is ook een optie om het zonnepaneel los te plaatsen uit het zicht mocht u het niet mooi vinden staan op de kast. Maar laten we eerlijk zijn het laten zien dat we groener bezig zijn is iets wat we allemaal willen.

zonnescreen veranda
zonne screens kleuren met bankstellen

Alleen maar Comfort

Met de Solar screens van Soprofen haalt u aleen maar voordelen in huis, en dankzij alle automatiserings mogelijkheden heeft u geen omkijken meer naar uw schermen. Wist u dat de schermen in gesloten stand ook prima fungeren als hor tegen ongedierte. Dit is fijn voor als u s’ zommers de ramen even open wilt zetten maar geenmuggen binnen wil hebben als de lichten al branden. Met de verschillende designs kunt u uw eigenwoning voorzien van uw eigen stijl en het licht in de kamer de perfecte nuange meegeven. Wij hebben meer dan 400 verschillende designs. 

voordelen zonnescreen

030 3200161

Direct Contact

Overrijnseveld 16,

3945 GJ Cothen

KVK 76.814.769

Offerte aanvragen!

Vul het contact formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op.